Home Diverse Therme București, incidentul cu grupul de rromi

Therme București, incidentul cu grupul de rromi

3 min read
0
0
9
Therme - 01

Therme - 01
Iată cam cum stă treaba cu incidentul de la Therme București în care a fost implicat un grup de rromi

În primul rând, când mergi într-o casă, legea bunului simț te obligă să respecți regululile casei. Asta dacă ești educat. Nu poți da drumul la cuvinte așa cum ni se năzare nouă, că așa facem și acasă la noi. Sunt în casă la tine, îți respect regulile tale. Ești în casă la mine, respecți regulile mele. Dacă nu-ți convine, ești liber să pleci că nu te ține nimeni cu forța.

Cam așa s-a întâmplat și la Therme. Românașii noștri credeau că sunt tot pe tarlaua lor și procedau ca atare. Numai că cei care erau responsabili cu respectarea regulilor interioare ale complexului și-au dus la îndeplinire atribuțiile de serviciu și au acționat ca atare. Iau dat afară din complex.

Poate că persoanele din grupul de rromi chiar nu a fost conștiente în acel moment că încalcă niște reguli, dar, după cum spuneam mai sus, nu s-au putut detașa de comportamentul din șatră. Uneori e foarte greu. Ca drept replică, fiincă sau simțit lezate, persoanele de etnie rromă au iscat un scandal incredibil motivând că au fost dați afară din cauza etniei.

Conducerea Therme a dat un răspuns la cele întâmplate:

Accesul în Therme București este reglementat de un regulament de ordine interioară, valabil în toate centrele Grupului Wund din Europa, menit să asigure confortul, siguranța si relaxarea clienților noștri. Nu este tolerat niciun fel de limbaj sau comportament agresiv sau neadecvat. Vizitatorii care încalcă acest regulament au accesul restricționat pe toată suprafața Therme București. (mai mult aici)

Mai multe despre scandalul de la Therme în care a fost implicat un grup de afaceriști rromi, gasiți aici.

Load More Related Articles
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.