Home Divertisment Chefi la cuțite 2 Mai 2017 Episodul 24 Online – Finala din Sezonul 3

Chefi la cuțite 2 Mai 2017 Episodul 24 Online – Finala din Sezonul 3

2 min read
0
0
323
Chefi la cutite 2 Mai 2017 Episodul 24 Online - Finala

Urmăriți online emisiunea culinară „Chefi la cuțite” Sezonul 3 Episodul 24 – Finala, difuzată de Antena 1 în data de 2 Mai 2017, cu începere de la ora 20.30. După cum ați văzut până acum, în fiecare luni și marți, chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut spectacol în bucătărie alături de concurenții din echipele lor. În această seară are loc ultima confruntare dintre cei trei chefi. Vedem cine va fi câștigătorul acestui sezon.

În episodul 24 din această seară are loc Finala „Chefi la cuțite”, în care vom vedea cine sunt finaliștii acestui show culinar care vor lupta pentru premiul cel mare de 30.000 de euro. Foștii concurenți din sezoanele 1 și 2 care revin în show pentru a juriza cea de-a treia probă din semifinală, iar finaliștii vor fi deciși de chefi renumiți care vor judeca la virgulă preparatele acestora . Din cauza tensiunii acumulate, un concurent din echipa verde îl ia cu leșin, chef Sorin Bontea fiind nevoit să cheme medicul.

Așadar, nu ratați emisiunea Chefi la cuțite Sezonul 3 Episodul 24 – Finala, difuzată în această seară de marți, 2 Mai 2017, de la ora 20.30 pe Antena 1. Să înceapă finala celui mai bun show în bucătărie din acest sezon!

DESCHIDE AICI PENTRU VIDEO

Înregistrare tv din emisiunea „Chefi la cuțite”, de la Pro TV, Sezonul 3 Episodul 24 Online – Finala din 2 Mai 2017.
Nu dețin acest videoclip!
© Antena Group

Partea I

Partea II
Partea III
Load More Related Articles
Load More In Divertisment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.